Ісус зрабіў ГЭТА! ШТО КОЖНЫ ЧАЛАВЕК ПАВІНЕН ВЕДАЦЬ
Ісус зрабіў ГЭТА!
Што КОЖНЫ чалавек павінен ведаць
   
(Націсніце на падкрэслены вышэй чуць),







S O ШТО ЁН
РАБІЦЬ ? Божае Біблія пераконвае нас Што Ісус Хрыстос DID , і чаму.  



Біблія (Богатолькігодным давер Слова для чалавечай расы) кажа нам:Усе мы нарадзіліся з грахоўнай прыродай. Мы атрымалі ў спадчыну адАдама і Евы - першыя два створаных людзей - зза іх непаслушэнства (грэх) да Бога. Ісус Хрыстос заплаціў за духоўнае прабачэння кожнага прыйсці Судны дзень, прыняўшы пакаранне, памёршы жорсткую смерць на крыжы - гэта азначаештоВАШАпакаранне.

Гэта верна! Ісус Хрыстос зрабіў гэта!  Ісус заплаціў выкуп аплату за вечных духоўных дараванне - ВАША памілаванне АД вечных духоўных СЬМЕРЦІ ПРЫХОДЗІЦЬ Судны дзень .


Уявіце сабе , што ў зале суда, а суддзя толькі прысудзіў вас да смяротнага пакарання за злачынствы , учыненыя вы. І ўявіце сабе Ісус Хрыстос вашага адвакат. Ісус Хрыстос кажа суддзі (ці, іншымі словамі, Бог Айцец Нябесны): Ваша гонар, я хачу служыць прапанову майго кліента і заплаціць за яго / яе няправільна, робячы памёршы замест таго, каб такім чынам мой кліент можа перайсці ад вольнага злачынства ён / яна здзейсніла. можаце Ці вы ўявіць сабе , хто - то робіць такую рэч для вас?!  Ісус зрабіў ГЭТА!

Вядома , вы можаце сказаць сабе , і на той момант: я нічога не зрабіў , каб быць прысуджаны да смерці! Я ілжыва абвінавачаны! Што я нібыта DONE, Бог?! Вось ваш адказ: Бог даў 10 запаветаў для людзей , каб трымаць у Старым Запавеце Бібліі. Той , хто парушае толькі адзін з гэтых запаведзяў , павінен быць пакараны за парушэнне іх ад Бога. Дзе напісана , што?! Ён кажа , што ў Пасланні да Рымлянаў 06:23: Бо расплата за грэх смерць [ Eternal пакуты за грахі], а дар Божы ёсць жыццё вечнае ў Хрысце Езусе , Госпадзе нашым. Вы калі - небудзь хлусілі? Lied толькі адзін раз? Кожны з нас хлусіў , па меншай меры адзін раз. Нумар 9 з 10 запаветаў кажа: Не мані (ілжэсьведчы). Вы ведаеце , што гэта робіць нас? Непаслухмяны грашыць хлус супраць маральнага закона Божага - Яго 10 запаветаў. ( Адкрыцьцё 21: 8 кажа нам , што Бог думае хлусня). Вы толькі што прачыталі вышэй , што Бог кажа пра нашых непаслухмяных грашыць супраць Яго, разбіўшы толькі АДНО Яго маральных законаў: Заробкі рабіць так СЬМЕРЦЬ. Эмацыйная - духоўная смерць. Агульнае аддзяленне ад Бога і пакутліва церпіць за грахі нашыя на ўсю вечнасць - цалкам пазбаўлена ўсялякай любові, міру, надзеі, радасці і прабачэння ад Бога ніколі зноў (інакш вядомы як пекла). АЛЕ ТУТ ЛЕПШЫЯ НАВІНЫ БОГ! Мы можам атрымаць прабачэнне ўсіх нашых грахоў (непадпарадкаванне) супраць Бога Айца і нашы грахі супраць іншых ПРАМА ЗАРАЗ і ёсць упэўненасць , ПРАМА ЗАРАЗ , што ў Судны дзень, нашы грахі не будуць праведзены супраць нас! Акрамя таго, наша імя будзе запісана ў ягнятаў кнізе жыцця (см: Адкрыцьцё 20:15 ). Як гэта можа быць?! Задаючы Ісус Хрыстос дараваў нам нашы грахі і верачы , што Ён дараваў нас іх проста нашы пытаць і даверлівым! Ісус зробіць гэта! 1 Іаана 1: 8-9 кажа: Калі мы кажам , што не маем граху, ашукваем саміх сябе, і праўды няма ў нас. Калі ж вызнаём грахі нашыя, то Ён, верны і праведны, даруе нам грахі нашыя і ачысьціць нас ад усякай няпраўды. Такім чынам , калі мы робім Ісуса нашым асабістым Госпадам і Збаўцам ... кожны раз , калі мы грэшым - мы маем поўнае права прасіць Ісуса Хрыста , каб дараваць нам нашы грахі (ы) - ачысьці нас , як быццам мы ніколі не грашылі , - так што , калі наша сэрца перастае біцца, мы можам быць упэўненыя ў тым, што мы не павінны пакутаваць вечнае праклён з грахоў нашых. Ісус Хрыстос зрабіў тое , што ні адзін іншы чалавек, ніколі не рабіў і ніколі ня мог зрабіць. Ён быў адзіным чалавекам на гэтай планеце , які ніколі не вызначаўся . І таму , што Ён ніколі не грашыў, Ён з'яўляецца адзіным прымальным ахвяра Бог Айцец прыме плаціць выкуп плату за кожны з нашых грахоў. Гэта проста дзіўна, ці не так?! Але Ісус зрабіў ГЭТА! ЧАМУ?  З - за Яго любоў для страчаных грэшнікаў. Ніхто з нас не ведае , калі наша сэрца перастане біцца, ці не так? Будзьце настойліва рэкамендуецца заключыць мір з Богам Айцом праз Езуса Хрыста ў гэты самы момант . Маліцеся і скажыце Ісусу вы прабачце за вашыя грахі супраць Бога. Папытаеце Яго , каб выратаваць вас ад грахоў вашых. Штодня здраджваюць Яго FIRST ўсё , што вы думаеце, кажаце і робіце. Як толькі гэта магчыма, быць вада хрысціцца , і папрасіць і давяраць Ісуса напоўніць вас Духам Святым (і навучыць вас , як STAY запоўненыя штодня! ) , Так што вы можаце мець права на Святога Духа , каб атрымліваць асалоду ад чытаннем Новага Запавету Бібліі (Бога апошняя запавет Слова да чалавечага роду), і падпарадкоўвацца камандам Бог , запісаныя для паслядоўнікаў Ісуса Хрыста слухаюцца (гэта добра для вас - вы будзеце ўзнагароджаныя за гэта!). Рэгістрацыя з іншымі вернікамі хрысціянамі , якія могуць дапамагчы адказаць на многія пытанні , якія вы , верагодна , ёсць, і хто будзе маліцца і заахвочваць вас. Прасіць Ісуса Хрыста , каб быць вашым асабістым Збаўцам, і робіць Яго Госпадам вашым жыцці Самае мудрае рашэнне , якое вы калі - небудзь зрабіць.  Гэта прынясе вам вечныя радасныя плён ... і Бог будзе так рады , што ў вас ёсць

 









НЕ дарма вечных мэтаў Бог запланаваў для вас!   Бог не стварыў вас , каб быць выдаткаваныя марна твор яго - ніколі не забываць , што - але гэта да вас , каб дазволіць яму працаваць у вашым жыцці - штодня. Ён не будзе прымушаць вас. Ён павінен заўсёды быць запрошаныя. (Інтымныя адносіны ніколі не падтрымліваецца на нявызначаны тэрмін з іншым чалавекам , без намаганняў ;. , Ні так з Богам Гэта патрабуе актыўнай рэалізацыі . Самога асаблівага чалавека ў вашым жыцці  Бог жадае ваш актыўны імкненне да Яго больш , чым усе астатняе ў вашым жыцці . Ён жадае ПЕРШАЕ месца - . не другі і ў вашай так рабіць ... ніхто Яму не з'яўляецца больш пажаданым , чым вамі ён так ахвотна жадае! вас прыйсці да гэтай рэалізацыі , дарагі ён сапраўды робіць жыццё Гэта ваша адпраўная кропка з .. кахаючаму Творцы якая будзе доўжыцца вечна .)  

[Калі ласка , малітоўна перадаць гэта каму - то , хто , магчыма , не чулі , што Ісус зрабіў для іх, паміраючы на крыжы. Для таго, каб пераслаць гэта каму - то на англійскай ці іншай мове, зрабіць інтэрнэт - пошук набраўшы:  Ісус зрабіў ПЕРАКЛАДЫ INDEX IT ]




Скапіруйце Ісус зрабіў ГЭТА! ДАПАМАГЧЫ дзеліцца Евангеллем

Ісус зрабіў ГЭТА!  
 

(Вы можаце ўставіць Ісус зрабіў ГЭТА! На старонку Facebook - электронная подпіс - сайт - блог - відэа,г.д.)

ЛАСКА , ЗРАБІЦЕ папяровыя копіі Ісус зрабіў ГЭТА! І зрабіць іх даступнымі для іншых ня тых, хто чуў гэтай жахлівай праўдай - TRUST Госпада даць ВАМ ТВОРЧЫЯ спосабы атрымаць іх у руках іншых людзей , якія НЕ ЯСНО Слухаць ДОБРЫЯ НАВІНЫ.

(Выраб копій для распаўсюджвання: Вось . PDF файл )

Для тых , хто не мае сродкаў , каб раздрукаваць копію , каб мець копіі , зробленыя для распаўсюджвання, мы вышлем вам копію гэтага ІСУСА ЗРАБІЛІ ГЭТА! старонка пошце да вас на мове па вашаму выбару. Проста напішыце нам запыт копію і дайце нам ведаць , на якой мове вы хацелі б яго (Выкарыстоўвайце Google Перакладчык , размешчаны ў левым верхнім куце гэтай старонкі , каб сказаць нам , якую мову вы хочаце , каб ваша копія быць.) Не забудзьцеся паведаміць нам паштовы адрас , каб адправіць яго.

Для любога які жыве ў кантынентальнай частцы ЗША , якія хацелі б 50 бясплатных асобнікаў ІСУСА ЗРАБІЛІ! павінны быць даступныя іншым карыстальнікам , проста напішыце нам з просьбай і даць нам свой паштовы адрас.

Наша электронная пошта: ptoffice@precious-testimonies.com

Як гэтая старонка? Адправіць гэта аднаму! 

HOME