Isus a făcut-o!

Ce trebuie să știe fiecare persoană.

Deci, ce a făcut El? Sfânta Biblie ne spune: Noi toți ne-am născut cu o natură păcătoasă. Am moștenit-o de la Adam și Eva - primii doi oameni creați - din cauza neascultării lor (păcatului) față de Dumnezeu. Isus Hristos a plătit pentru iertarea spirituală a fiecăruia când a luat pedeapsa fiecăruia prin moartea sa dureroasa pe cruce - aceasta înseamnă pedeapsa TA.

 Asta e corect! Isus a făcut-o! Isus Hristos a plătit plata de răscumpărare pentru ETERNA TA IERTARE SPIRITUALĂ – IERTAREA TA GRATUITA DE LA ETERNA MOARTE SPIRITUALA IN ZIUA JUDECATI.

Imaginați-vă că sunteți într-o sală de judecată, iar judecătorul tocmai v-a condamnat la moarte pentru crima pe care ați comis-o. Imaginați-vă de asemenea că Isus Hristos este avocatul tău. Isus Hristos spune judecătorului (sau cu alte cuvinte, Dumnezeu Tatăl ceresc): " Onoarea ta, vreau să servesc în locul clientului meu sentința și să plătesc prețul pentru greșelile lui/ei, murind în loc, astfel încât clientul meu să poată merge gratuit pentru infracțiunea pe care a comis-o ". Vă puteți imagina că cineva face un astfel de lucru pentru dvs. ?! Isus a făcut-o.

Bineînțeles că poate vei spune și în acel moment: N-am făcut nimic pentru a fi condamnat la moarte! Sunt acuzat fals! "Ce am GRESIT eu, Dumnezeule?" Iată răspunsul tău: Dumnezeu a dat 10 porunci pentru ca oamenii să le păstreze în Biblia Vechiului Testament. Oricine va încălca doar una din aceste porunci, trebuie pedepsit pentru că le-a încălcat împotriva lui Dumnezeu. Unde se spune că ?! În Romani spune că 6:23: Pentru că plata păcatului este moartea [suferință veșnică pentru păcatele noastre], dar darul gratuit al lui Dumnezeu este viața veșnică în Hristos Isus, Domnul nostru.

Ai mințit vreodată? A mințit doar o singură dată? Fiecare dintre noi a mințit cel puțin o dată. Numărul 9 din cele 10 porunci spune: Nu minți (să dai mărturie falsă). Știi ce ne face? Un mincinos păcătos neascultător împotriva legii morale a lui Dumnezeu - cele 10 porunci ale Sale. (Apocalipsa 21: 8 ne spune, de asemenea, ce gândește Dumnezeu despre minciună). Tocmai ați citit mai sus ce spune Dumnezeu despre păcatul nostru neascultător împotriva Lui, prin încălcarea doar a una din legilor sale morale: Plata de a face acest lucru este DEATH. Moarte emoțională și spirituală. Despărțirea totală de Dumnezeu și suferința agonizantă pentru păcatele noastre pentru toată veșnicia - total lipsită de orice iubire, pace, speranță, bucurie sau iertare de la Dumnezeu din nou (altfel cunoscută și ca iadul).

Dar aici este cea mai bună veste al lui Dumnezeu! Putem să primim iertare pentru toată neascultarea noastră (păcatele) împotriva lui Dumnezeu Tatăl și păcatele noastre împotriva celorlalți CHIAR ACUM și să aveți certitudine CHIAR ACUM că, în Ziua Judecății, păcatele noastre NU vor fi ținute împotriva noastră! Mai mult, numele nostru va fi scris în cartea Vieti (vezi: Apocalipsa 20:15). CUM POATE FI ASTA?! Invităm cu înțelepciune pe Isus Hristos să ne ierte pentru păcatele noastre și să ne încredem că El ne-a iertat de toate păcatele noastre pur și simplu prin întrebarea și încrederea noastră! Isus o va face! 1 Ioan 1: 8-9 spune: Dacă spunem că nu avem păcat, ne înșelăm pe noi înșiși și adevărul nu este în noi. Dacă mărturisim păcatele noastre, El este credincios și drept să ne ierte păcatele și să ne curețe de orice nelegiuire.

Așadar, dacă Îl facem pe Isus Domnul și Mântuitorul nostru personal ... de fiecare dată când păcătuim - avem tot dreptul să-L întrebăm pe Isus Hristos să ne ierte păcatele noastre, ca și cum n-am fi păcătuit niciodată - ca atunci când inima noastră nu mai bate, putem fi siguri că nu va trebui să suferim o eternă condamnare pentru păcatele noastre. Isus Hristos a făcut ceea ce nici o altă ființă umană nu a făcut vreodată sau nu putea vreodată să facă. El a fost SINGURA persoană de pe această planetă care nu a păcătuit niciodată. Și pentru că nu a păcătuit niciodată, El este singurul sacrificiu acceptabil pe care Tatăl ar accepta să-l plătească pentru răscumpărarea fiecăruia dintre păcatele noastre. Asta este pur și simplu UIMITOR, nu-i așa ?! Totuși, Isus a făcut-o!

DE CE? Din cauza IUBIRII și a ÎNDURARI lui pentru păcătoșii pierduți care vor ajunge în umilință și vor demonstra aprecierea pentru DARUL LUI GRATUIT de iertare veșnică!

Nici unul dintre noi nu știe când inima noastră se va opri să bată, nu? Fiți foarte încurajați să faceți pace cu Dumnezeu Tatăl prin Isus Hristos în acest moment. Roagă-te și spune-i lui Isus că îți pare rău pentru păcatele tale împotriva lui Dumnezeu. Cere-L să te salveze de păcatele tale. Puneți-l zilnic pe primul loc în tot ceea ce credeți, spuneți și faceți. Cât de curând posibil, fiți botezați cu apă în numele lui Isus cereți și încredeți-vă în el pentru a vă umple de Duhul Sfânt (și  învățați cum să rămâneți umil zilnic - vezi: Efeseni 5: 18-21) astfel încât să puteți fi împuternicit de Duhul Sfânt să vă bucurați de citirea Bibliei Noului Testament (cuvântul cel mai nou al lui Dumnezeu pentru rasa umană) și să ascultați poruncile pe care Dumnezeu le-a înregistrat pentru discipolii lui Isus Hristos să vă supuneți (este bine pentru voi - veți fi răsplătiți pentru asta!). Alăturați-vă altor credincioși creștini care vă pot ajuta să răspundeți la numeroasele întrebări pe care le aveți probabil și cine se va ruga și vă va încuraja. Cerându-i lui Isus Hristos de a fi Mântuitorul vostru personal și de a-L face pe Domnul vieții voastre este CEA MA INȚELEAPTA DECIZIE, PE CARE O PUTETI FACE. Vă va aduce recompense veșnice vesele ... și Dumnezeu va fi atât de încântat că NU ați irosit scopurile veșnice pe care le-a planificat Dumnezeu pentru voi! Dumnezeu nu te-a creat niciodată ca o creație pierdută a lui - nu uita niciodată asta - dar depinde de TINE daca al lași să lucreze în viața ta - zilnic. Nu te va forța. El trebuie să fie întotdeauna invitat. (Relația intimă nu este niciodată susținută pe termen nedefinit cu o altă persoană fără efort, nici cu Dumnezeu, ea necesită urmărirea ACTIV a celei mai speciale persoane din viața voastră, Dumnezeu dorește să-L căutam pe El mai mult decât orice altceva în viața voastră, sa fie pus pe primul loc. - nu pe al doilea ... Și în felul tău ... Nici unul nu este mai de dorit decât TU! El dorește cu atâta dorință ca tu să ajungi la acea realizare, dragă, într-adevăr ... Această viață este punctul tău de plecare cu Creatorul tău iubitor care va dura pentru veșnicie.)

Doriți rugăciune? NE PASĂ! Am considera o onoare să ne rugăm https://translate.google.ro/m/translate?hl=ro Fiți foarte încurajați să ne trimiteți un e-mail cu povara dvs. la: ptoffice@precious-testimonies.com. (Site-ul nostru pentru cei interesați: WWW.PRECIOUS-TESTIMONIES.COM)

VĂ RUGĂM să faceți copii ale acestui text scris și să le puneți la dispoziția celorlalți care probabil că nu au auzit ce a făcut Isus pentru ei murind pe cruce. (Sfinți: Rugați-vă, rugăciunile voastre în curs de desfășurare care acoperă acest Isus au făcut-o!E - mail nostru: ptoffice@precious-testimonies.com

Ca pagina asta? Trimite unui prieten! 

ACASĂ