Yesus tumaros! Naon unggal jalma perlu nyaho
Yesus tumaros!
Naon unggal perlu Jalma uninga
   
(Klik underlined luhur ngadéngé)







S O naon teu Anjeunna
DO ? Allah Alkitab Suci jaminan urang tina naon Yesus Kristus henteu , sarta naha.  

Alkitab (AllahnganKecap dipercaya keur lomba manusa) Kami ngabejaan:Kabéh urang anu dilahirkeun ku alam dosa. Urang diwariskeun tinaAdam sareng Hawa - nu dua jalma dijieun mimitina - kusabab hal nu henteu patuh maranéhanana (dosa) ka Allah. Yesus Kristus mayar kanggo hampura spiritual dulur urang datangna Poé kiamat ku cara nyokot hukuman ku cara dying maot kejem dina salib - nu hartinaanjeunhukuman.

Éta leres! Yesus Kristus tumaros!  Yesus mayar mayar tebusan ampun spiritual langgeng Anjeun - hampura FREE anjeun ti maot spiritual langgeng datangna judgment dinten .


Ngabayangkeun keur di rohang pangadilan, sarta Hakim geus ngan dihukum anjeun maot keur kajahatan maneh komitmen. Ogé ngabayangkeun Yesus Kristus keur pangacara Anjeun. Yesus Kristus nyebutkeun ka Hakim (atawa dina basa sejen, ku Allah Rama sawarga): "Honor anjeun, abdi hoyong ngawula kalimah klien kuring urang jeung mayar harga pikeun na / nya salah-lakukeun ku dying gantina jadi klien kuring bisa balik haratis ti éta kajahatan anjeunna / manehna geus komitmen. "Dupi anjeun ngabayangkeun batur lakukeun hal saperti pikeun maneh ?!  Yesus tumaros!

Tangtu anjeun bisa jadi nyarios ka diri ogé dina momen anu: Kuring geus henteu dipigawé nanaon bisa dihukum maot! Kuring keur falsely dituduh! "Naon geus I konon rengse, Gusti ?!" Di dieu téh jawaban anjeun: Gusti masihan 10 nurut keur urang tetep dina Perjanjian Alkitab Old. Saha anu ngarecah ngan salah sahiji jalma nurut kudu dihukum pikeun megatkeun aranjeunna ngalawan Allah. Kamana atuh eta disebutkeun yen ?! Eta nyebutkeun yen di Rum 6:23: Keur Upahna dosa teh maot [ abadi sangsara pikeun dosa hiji urang], sabalikna ari kurnia bébas Allah nyaeta hirup langgeng Kristus Yesus Gusti urang. Dupi anjeun kantos ngabohong? Ngabohong ngan hiji waktu? Sarerea di urang geus ngabohong sahenteuna sakali. Jumlah 9 tina 10 nurut nyebutkeun: thou shalt teu bohong (tega saksi palsu). Anjeun terang naon nu ngajadikeun kami? A sinning tukang bohong henteu patuh ngalawan hukum moral Allah - rasul 10 nurut. ( Wahyu 21: 8 ogé Kami ngabejaan naon Gusti nyangka tina bohong). Anjeun ngan maca luhureun naon Allah nyebutkeun ngeunaan henteu patuh kami sinning ngalawan ka Mantenna ku megatkeun ngan hiji tina hukum moral-Na: The gajih seja kitu téh maot. Emosi - maot spiritual. Total separation ti Allah sarta agonizingly nalangsara pikeun dosa-dosa urang pikeun sakabéh kalanggengan - sagemblengna batal sahiji sagala asih, karapihan, harepan, kabagjaan atawa panghampura ti Allah kantos deui (disebutkeun katelah naraka). Tapi di dieu beja pangalusna Allah! Urang tiasa nampi panghampura pikeun sakabéh hal nu henteu patuh kami (dosa) ngalawan Allah Rama jeung dosa urang ngalawan batur ayeuna tur gaduh kapastian ayeuna nu dina Poé kiamat, dosa urang moal dilaksanakeun ngalawan urang! Saterusna, ngaran urang bakal ditulis di anak domba Kitab Kahirupan (Tempo: Wahyu 20:15 ). CARA nu bisa ?! Ku nanyakeun Yesus Kristus pikeun ngahampura urang pikeun dosa-dosa urang jeung percanten yen Anjeunna geus dihampura kami di antarana cukup ku nanyakeun urang jeung percanten! Yesus bakal ngalakukeun eta! 1 Yohanes 1: 8-9 nyebutkeun: Lamun urang nyebutkeun yén urang boga dosa, urang nipu diri urang sorangan, sarta Allah teu linggih di urang. Sabalikna lamun ngakukeun dosa urang, Anjeunna satia sarta ngan ka dihampura dosa urang jeung keur cleanse kami tina sagala bener. Kituna upami urang ngadamel Yesus Gusti pribadi urang jeung Jurusalamet ... unggal waktos urang dosa - urang kudu unggal katuhu nanya Yesus Kristus pikeun ngahampura urang tina dosa urang (s) - cleanse kami salaku sanajan urang pernah dosa - ambéh lamun haté urang eureun ngéléhkeun, urang bisa assured yén kami moal kudu sangsara damnation langgeng pikeun dosa urang. Yesus Kristus tuh naon euweuh mahluk manusa sejenna geus kantos dilakukeun atanapi kantos bisa ngalakukeun. Anjeunna baé ngan pangeusina ieu anu geus pernah dosa . Sarta alatan Anjeunna pernah dosa, Anjeunna hijina kurban ditarima Gusti Rama bakal nampa mayar mayar tebusan pikeun tiap dosa urang. Maksudna saukur endah, teu eta ?! Acan Yesus tumaros! Naha?  Kusabab Na CINTA keur sinners leungit. Taya kami nyaho lamun haté urang bakal eureun teunggeulan, sugan we? Jadi pohara wanti sangkan karapihan sareng Allah Rama liwat Yesus Kristus pisan moment ieu . Neneda jeung ngabejaan Yesus anjeun punten keur dosa anjeun ngalawan Allah. Tanya Mantenna nyalametkeun anjeun tina dosa anjeun. Poean nempatkeun Mantenna munggaran di sagalana anjeun pikir, ngomong jeung ngalakukeun. Pas mungkin, jadi cai dibaptis , sarta menta jeung amanah bogoh ka eusian anjeun kalawan Roh Suci (jeung ngajarkeun maneh kumaha cicing kaeusi poean! ) Sangkan anjeun bisa empowered ku Roh Suci ngarasakeun maca Kitab Suci Perjanjian Anyar (Allah panganyarna covenant Kecap kana lomba manusa), sarta taat kana paréntah Alloh geus dirékam pikeun pengikut Yesus Kristus taat (Ieu alus pikeun anjeun - nu bakal diganjar pikeun ngalakonan kitu)!. Gabung jeung mukmin Kristen lianna anu bisa nulungan ngajawab loba patarosan Anjeun meureun kudu, sarta anu baris neneda keur jeung ajak anjeun. Nanyakeun Yesus Kristus janten Jurusalamet pribadi anjeun, jeung nyieun Anjeunna Tuhan hirup anjeun putusan WISEST anjeun bakal kantos ngadamel.  Eta bakal mawa anjeun ganjaran joyous langgeng ... sareng Allah bakal jadi gumbira nu gaduh

NOT wasted tujuan langgeng Gusti parantos rencanana pikeun anjeun!   Gusti pernah dijieun anjeun janten nyiptakeun wasted of Na - pernah poho yén - tapi geus nepi ka YOU mun ngantep Anjeunna dianggo dina kahirupan anjeun - sapopoé. Anjeunna moal maksa anjeun. Anjeunna kudu salawasna jadi diondang. (Hubungan intim anu pernah sustained salamina kalayan jalma sejen tanpa usaha;. Atawa jadi sareng Allah Merlukeun aktif ngungudag . Sahiji jalma paling husus dina kahirupan anjeun  Alloh kahayang ngungudag aktif anjeun ka Mantenna leuwih ti nanaon sejenna dina hirup anjeun . Anjeunna kahayang tempat munggaran - . moal kadua Sarta dina anjeun jadi lakukeun ... NO hiji ka Anjeunna nyaeta beuki desirable ti YOU Anjeunna jadi eagerly kahayang! Anjeun datang ka realisasi nu , salah dear Anjeunna sabenerna teu hirup Ieu mangrupa titik awal anjeun kalayan anjeun.. asih Creator anu bakal lepas pikeun kalanggengan .)  

[Mangga prayerfully lulus ieu dina ka batur anu teu geus uninga naon Yesus tuh maranehna ku dying dina kayu salib. Teruskeun ieu batur dina basa Inggris atawa basa sejen, ngalakukeun hiji ketikan Internet Search:  Yesus teu Translations indéks IT ]

Mangga salin baé " Yesus tumaros! " Mantuan Bagikeun injil

Yesus tumaros!  
 

(Anjeun tiasa nempelkeun "Yesus tumaros!" Onto Kaca Facebook Anjeun - signature email - ramatloka - blog - video; jeung sajabana)

Mangga Jieun salinan kertas "Yesus tumaros!" AND nyieun eta sadia pikeun nu sejen nu gaduh teu kadenge ieu TRUTH Heboh - amanah PANGERAN méré Anjeun cara kreatif meunang kana leungeun batur nu teu jelas uninga THE warta alus.

(Nyieun salinan pikeun ngadistribusikaeun: Di dieu hiji . Pdf file )

Pikeun saha anu teu boga sarana pikeun nyitak kaluar salinan pikeun mibanda salinan dijieun pikeun ngadistribusikaeun, urang bakal dikirim Anjeun salinan ieu Yesus tumaros! Kaca mailed ka anjeun dina basa pilihan Anjeun. Kantun surélék urang requesting salinan sarta ngantep kami nyaho naon LANGUAGE Anjeun hoyong eta di (Pigunakeun Google Basa Panarjamah lokasina di kénca luhur kaca ieu ngabejaan urang naon LANGUAGE rék salinan anjeun janten di.) Pastikeun nyadiakeun kami alamat milist pikeun ngirim ka.

Pikeun saha hirup di buana AS nu hoyong 50 salinan FREE of Yesus tumaros! dilakukeun sadia pikeun batur, cukup ku surélék urang requesting aranjeunna sarta nyadiakeun kami alamat milist Anjeun.

Email urang: ptoffice@precious-testimonies.com

Kawas Page Ieu? Kirim surélék ka hiji babaturan! 

HOME