ІСУС ЗРОБИВ ЦЕ! ЩО КОЖНА ЛЮДИНА МАЄ ЗНАТИ
ІСУС ЗРОБИВ ЦЕ!
Що КОЖЕН людина повинна знати
   
(Натисніть на підкреслений вище ЧУТИ)







S O ЩО ВІН
РОБИТИ ? Боже Біблія переконує нас Що Ісус Христос DID , і чому.  



Біблія (Богатількизаслуговує довіру Слово для людської раси) говорить нам:Всі ми народилися з гріховною природою. Ми успадкували відАдама і Єви - перші два створених людей - зза їх непослух (гріх) до Бога. Ісус Христос заплатив за духовне вибачення кожного прийти Судний день, прийнявши покарання, померши жорстоку смерть на хресті - це означаєщоВАШЕпокарання.

Це вірно! Ісус Христос зробив це!  Ісус заплатив викуп оплату за ВІЧНІ ДУХОВНІ прощення - ВАШЕ помилування ВІД ВІЧНОЇ ДУХОВНОЇ СМЕРТІ ПРИХОДИТЬ Судний день .


Уявіть собі , що в залі суду, а суддя тільки засудив вас до смертної кари за злочини , вчинені ви. І уявіть собі Ісус Христос вашого адвокат. Ісус Христос говорить судді (або, іншими словами, Бог Отець Небесний): Ваша честь, я хочу служити пропозицію мого клієнта і заплатити за його / її неправильно, роблячи померши замість того, щоб таким чином мій клієнт може перейти від вільного злочин він / вона зробила. Можете чи ви уявити собі , хто - то робить таку річ для вас?!  ІСУС ЗРОБИВ ЦЕ!

Звичайно , ви можете сказати собі , і на той момент: я нічого не зробив , щоб бути засуджений до смерті! Я помилково звинувачений! Що я нібито DONE, Бог?! Ось ваш відповідь: Бог дав 10 заповідей для людей , щоб тримати в Старому Завіті Біблії. Той , хто порушує тільки один з цих заповідей , повинен бути покараний за порушення їх від Бога. Де написано , що?! Він каже , що в Посланні до Римлян 6:23: Бо заплата за гріх смерть [ Eternal страждання за гріхи], а дар Божий є вічне життя в Христі Ісусі , Господі нашім. Ви коли - небудь брехали? Lied тільки один раз? Кожен з нас брехав , по крайней мере один раз. Номер 9 з 10 заповідей говорить: Чи не бреши (свідчи ложно). Ви знаєте , що це робить нас? Неслухняний грішити брехун проти морального закону Божого - Його 10 заповідей. ( Об'явлення 21: 8 говорить нам , що Бог думає брехня). Ви тільки що прочитали вище , що Бог говорить про наших неслухняних грішити проти Нього, розбивши тільки ОДНЕ Його моральних законів: Зарплати робити так СМЕРТЬ. Емоційна - духовна смерть. Загальна відділення від Бога і болісно страждає за гріхи наші на всю вічність - повністю позбавлене будь-якої любові, миру, надії, радості та прощення від Бога ніколи знову (інакше відомий як пекло). АЛЕ ТУТ КРАЩІ НОВИНИ БОГ! Ми можемо отримати прощення всіх наших гріхів (непокора) проти Бога Отця і наші гріхи проти інших ПРЯМО ЗАРАЗ і є впевненість , ПРЯМО ЗАРАЗ , що в Судний день, наші гріхи не будуть проведені проти нас! Крім того, наше ім'я буде записано в ягнят книзі життя (див: Одкровення 20:15 ). Як це може бути?! Ставлячи Ісус Христос простив нам наші гріхи і вірячи , що Він простив нас їх просто наші питати і довірливим! Ісус зробить це! 1 Івана 1: 8-9 говорить: Якщо ми говоримо , що не маємо гріха, то себе обманюємо, і немає в нас правди. Коли ми свої гріхи, то Він, будучи вірним і праведним, простить нам гріхи наші і очистить нас від усякої неправди. Таким чином , якщо ми робимо Ісуса нашим особистим Господом і Спасителем ... кожен раз , коли ми грішимо - ми маємо повне право просити Ісуса Христа , щоб простити нам наші гріхи (и) - очисти нас , як ніби ми ніколи не грішили , - так що , коли наше серце перестає битися, ми можемо бути впевнені в тому, що ми не повинні страждати вічне прокляття за гріхи наші. Ісус Христос зробив те , що ні один інший чоловік, ніколи не робив і ніколи НЕ міг зробити. Він був єдиною людиною на цій планеті , який ніколи не грішила . І тому , що Він ніколи не грішив, Він є єдиним прийнятним жертва Бог Батько прийме платити викуп плату за кожен з наших гріхів. Це просто дивно, чи не так?! Але ІСУС ЗРОБИВ ЦЕ! ЧОМУ?  З - за Його любов для втрачених грішників. Ніхто з нас не знає , коли наше серце перестане битися, чи не так? Будьте настійно рекомендується укласти мир з Богом Отцем через Ісуса Христа в цей самий момент . Моліться і скажіть Ісусу ви вибачте за ваші гріхи проти Бога. Попросіть Його , щоб врятувати вас від гріхів ваших. Щодня зраджують Його FIRST все , що ви думаєте, говорите і робите. Як тільки це можливо, бути вода хреститися , і попросити і довіряти Ісусу наповнити вас Духом Святим (і навчити вас , як STAY заповнені щодня! ) , Так що ви можете мати право на Святого Духа , щоб насолоджуватися читанням Нового Завіту Біблії (Бога Остання заповіт Слово до людського роду), і підкорятися командам Бог , записані для послідовників Ісуса Христа коряться (це добре для вас - ви будете винагороджені за це!). Реєстрація з іншими віруючими християнами , які можуть допомогти відповісти на багато питань , які ви , ймовірно , є, і хто буде молитися і заохочувати вас. Просити Ісуса Христа , щоб бути вашим особистим Спасителем, і робить Його Господом вашого життя Саме мудре рішення , яке ви коли - небудь зробити.  Це принесе вам вічні радісні плоди ... і Бог буде так радий , що у вас є

НЕ дарма вічних цілей Бог запланував для вас!   Бог не створив вас , щоб бути витрачені даремно творіння його - ніколи не забувати , що - але це до вас , щоб дозволити йому працювати у вашому житті - щодня. Він НЕ буде змушувати вас. Він повинен завжди бути запрошені. (Інтимного відносини ніколи не підтримується на невизначений термін з іншою людиною , без зусиль ;. , Ні так з Богом Це вимагає активної реалізації . Самого особливу людину у вашому житті  Бог бажає ваше активне прагнення до Нього більше , ніж все інше у вашому житті . Він бажає ПЕРШЕ місце - . не друге і в вашій так робити ... ніхто Йому не є більш бажаним , ніж вами він так охоче бажає! вас прийти до цієї реалізації , дорогий він дійсно робить життя Це ваша відправна точка с .. люблячому Творця яка триватиме вічно .)  

[будь ласка , молитовно передати це кому - то , хто , можливо , не чули , що Ісус зробив для них, вмираючи на хресті. Для того, щоб переслати це кому - то англійською або іншою мовою, зробити інтернет - пошук набравши:  ІСУС ЗРОБИВ ПЕРЕКЛАДИ INDEX IT ]

Скопіюйте ІСУС ЗРОБИВ ЦЕ! ДОПОМОГТИ ділиться Євангелієм

ІСУС ЗРОБИВ ЦЕ!  
 

(Ви можете вставити ІСУС ЗРОБИВ ЦЕ! На сторінку Facebook - електронний підпис - сайт - блог - відео,т.д.)

БУДЬ ЛАСКА , ЗРОБІТЬ паперові копії ІСУС ЗРОБИВ ЦЕ! І зробити їх доступними для інших не чули цієї страхітливої ПРАВДИ - TRUST ГОСПОДЬ ДАТИ ВАМ ТВОРЧІ способи отримати їх в руках інших людей , які НЕ ЗРОЗУМІЛО СЛУХАЛИ ГАРНІ НОВИНИ.

(Виготовлення копій для поширення: Ось . PDF файл )

Для тих , хто не має коштів , щоб роздрукувати копію , щоб мати копії , зроблені для поширення, ми надішлемо вам копію цього ІСУСА ЗРОБИЛИ ЦЕ! сторінка пошті до вас на мові за вашим вибором. Просто напишіть нам запит копію і дайте нам знати , на якій мові ви хотіли б його (Використовуйте Google Перекладач , розташований в лівому верхньому кутку цієї сторінки , щоб сказати нам , яку мову ви хочете , щоб ваша копія бути.) Будь ласка, повідомте нам поштову адресу , щоб відправити його.

Для будь-якого живого в континентальній частині США , які хотіли б 50 безкоштовних примірників ІСУСА ЗРОБИЛИ! повинні бути доступні іншим користувачам , просто напишіть нам з проханням і надати нам свою поштову адресу.

Наша електронна пошта: ptoffice@precious-testimonies.com

Як ця сторінка? Надіслати це друга! 

HOME